Регистрирај се
MK
My Iveco Public Cover

myIVECO: Секогаш ја следи Вашата флота

Поврзете го својот камион, ние се грижиме за се останато

Проверете ја ефикасноста на Вашата флота,
никогаш не било така едноставно

Со еден додир клиентите на IVECO пристапуваат до услугите за своите камиони, секогаш ажурирани и достапни преку своите мобилни уреди

Придружете се на MYIVECO

КОНТАКТИРАЈ ТЕ НЕ

за да дознаете повеќе, Ве молиме оставете ги Вашите податоци. Некој од нашите стручни лица ќе Ве контактира што е можно побрзо.